Novosti

UŽIVAJTE U ODMORU

Restoran hotela “MEDENA” ponudit će svakom gostu vrhunsku uslugu u jelu i piću, te nudi bogati buffet za doručak, ručak i večeru. Jelovnik je sastavljen da zadovolji ukuse i potrebe svakog gosta, nude se razna mesna i riblja jela, jela sa roštilja, bogate salate i razni prilozi te odlične slastice.

Sastavljanje menü-a prilagođava se godišnjem dobu i svježim namirnicama koje se tada nalaze u sezoni. Za doručak na buffet stolu možete naći razne tople i hladne napitke, žitarice, različite suhomesnate proizvode, svježi sir, namaze, jogurte, svježe voće, sojine odreske, razne salate i kolače…

Ručak i večera su također organizirani na buffet stolu, te se nudi različiti izbor predjela, mesnih i ribljih jela, raznih salata i deserta. Započnite svoj obrok toplom juhom, tjesteninom, svježe pripremljenim mesnim ili ribljim specijalitetom, uz svježu salatu i završite sa slasticom pripremljenom u vlastitoj slastičarni.Jedan od specijaliteta hotelske kuće, a i ovoga kraja, jest pašticada sa njokima, koja se najčešće priprema za razne svečane prigode, poput vjenčanja, svečanih ručkova i večera, domjenaka i slično.

Za razna događanja, poput Kongresa, seminara, vjenčanja, krštenja, i slično nudimo kompletnu uslugu, po želji i u dogovoru s gostom. Započevši od pozdravnog pića, pauza za kavu, svečanih obroka, coctail party-a nudimo veliki izbor kanapea, domaće fritule i kroštule, suhe smokve, rogač, razne grickalice, suhe kolačiće uz domaći aperitiv.

Jedan od specijaliteta slastičarne jest i “Omlet iznenađenja Medena”, ukusni i osvježavajući voćni sladoled, zapečen u tijestu i flambiran.

Restoran je klimatiziran, kapaciteta 1100 osoba.

Buffet doručak 06:00 – 10:00
Buffet ručak 12:00 – 14:00
Buffet večera 19:00 – 21:00SHARE:

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Obavezna polja su označena *