Zakintos – Laganas

Zakintos – Laganas

Već od 100KM

LJETO 2018

Zakintos – Laganas

(12 dana autobusom)

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu mještani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelijepe plaže sa zlatastim pijeskom i posebne vrste kornjača Caretta-Caretta koje ovde liježu jaja, pa je i to jedan od razloga zašto je ovo ostrvo proglašeno nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura glavnog grada, Zantea, dosta je unikatna i na svakom koraku osjeća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima. Mjesto koje će i ove godine biti naša centralna destinacija jeste Laganas, grad smješten na 9 km dugoj pješčanoj plaži, u najtoplijem zalivu cijele Grčke. Laganas je poznat kao epicentar vrhunskog provoda za mlade ne samo na Zakintosu, već i u cijeloj Grčkoj, pa i šire! Svoju popularnost duguje dinamičnom noćnom životu i čuvenom Bar Street-u gdje se nalaze mnogobrojni klubovi i barovi gdje žurke traju do jutra! Zakintos nudi veliki broj odličnih fakultativnih izleta i zaista nezoboravan provod! Neka zabava počne!!!

1. DAN (BIH)

Polazak u dogovoreno vrijeme iz BiH. Vožnja preko Srbije, Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (LAGANAS)

Poslije noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Kilini i prelazak trajektom do glavnog grada Zakintosa, odakle, poslije kraće vožnje, stižemo do našeg krajnjeg odredišta – Laganasa! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka…

Zakintos već godinama unazad spaja nespojivo – prijatan odmor sa jedne strane, ali i vrhunski provod sa druge! Dobro napunite baterije, jer u Laganasu žurka traje 24h! Za vrijeme boravka na ostrvu doživjet ćete nesvakidašnji provod na najboljim tematskim žurkama, ali i steći nezaboravne uspomene za cijeli život!

Zakintos krase brojne atraktivne plaže, a neke od njih su St. Nicholas, Casa Playa, Bannana beach gdje nas očekuju dnevne žurke, Igre bez granica i razna sportska takmičenja.

Niste bili na Zakintosu ako niste bili na krstarenju i čuvenoj plaži Navajo, koja je zaštitni znak ostrva i jedna od najljepših plaža na svijetu, a poseban doživljaj predstavlja žurka na brodu dok krstarite obalom Zakintosa sve do zalaska sunca.

Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom i prelijepim glavnim gradom Zanteom, uživaćemo u savršenoj panorami Zakintosa, kao i u degustaciji domaćih vina i specijaliteta prilikom posjete tradicionalnoj grčkoj vinariji. Definitivno najbolje fotografije ćete napraviti na vidikovcu sa najljepšim pogledom na Navajo plažu, a izlet završavamo vrelom dnevnom žurkom!

Ne propustite priliku da posetite glavni grad Zante i noću i upoznate Zakintos u skroz drugačijem svjetlu, kada do izražaja dolazi elegancija kojom odiše zahvaljujući uticaju Venecije.

Da je ostrvo poznato po kristalno plavom moru, uvjerit ćete se dok budete obilazili pećine i uvale Zakintosa, a imate i jedinstvenu priliku da vidite kornjače Caretta-Caretta, koje predstavljaju jednu od najvećih atrakcija.

11. DAN (LAGANAS)

Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH. Prelazak trajektom do luke Kilini i noćna vožnja preko Grčke, Makedonije i Srbije prema BiH.

12. DAN (BIH)

Dolazak u BiH u popodnevnim satima.

CJENOVNIK:

HIPER FIRST MINUTE -100KM / za prijave do 31.05.

(Za prijave do 31.05. odobrava se popust od -100 KM na cijene navedene u tabeli)

CIJENA UKLJUČUJE:

Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini.

9 noćenja  na Zakintosu u izabranom smještaju.

Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

Fakultativne izlete.

Putničko i zdravstveno osiguranje 2 KM po danu

NAPOMENA:

• Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.

OPIS SMJEŠTAJA:

IONIAN COLORS

Vila Ioanian Colors je lijepa vila, sa zaista odličnom lokacijom, u samom centru, neposredno do glavne ulice Laganasa. U okolini vile Ioanian i popularne glavne ulice gdje je centar svih zbivanja, nalaze se brojni objekti za zabavu, restorani, kafeterije, marketi, razni zabavni muzički klubovi i mnogi drugi sadržaji. Vila je udaljena oko 150 m od plaže, na svega 2 minuta hoda. Vila ima sopstevni parking.

Studio 1/2: Svaki studio se sastoji od prostrane sobe sa širokim (francuskim ležajem) ili sa dva odvojena ležaja i u okviru sobe je smješten kuhinjski deo (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima , kupatilo sa peškirima. Terasa je sa garniturom za sjedenje. Smještaj poseduje klimu (sve sobe) kao i sef (određene sobe).

Klima se doplaćuje na recepciji.

DORA STUDIOS

Dora studios se nalazi blizu glavne ulice na 200m od mora, sa zaista dobrom lokacijom u centru Laganasa. Raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom. Svaki studio ima terasu. Smještaj je opremljen sa klimom i sefom koji se doplaćuju na licu mjesta tokom boravka. Smještaj posjeduje i wifi internet koji se također može doplatiti na licu mesta.

MATINA STUDIOS

Matina studios se nalazi u mirnijoj lokaciji Laganasa, na nekoliko koraka od magistralnog puta, a ujedno na dobrom strateškom položaju. Lokacijski se nalazi na svega 200m od glavne ulice Laganasa, a na 500m od centra zbivanja gdje se nalaze restorani, brojni objekti za zabavu, kafeterije, marketi, razni zabavni muzički klubovi i mnogi drugi sadržaji. Smještaj se nalazi na oko 900m od plaže. Studio 1/3: Svaki studio ima sopstveno kupatilo, kuhinju, frižider i terasu. SEF se može doplatiti na licu mjesta. Sobe ne posjeduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mjesta ventilator.

BARBARA STUDIOS

Barbara studios se nalazi na odličnoj lokaciji, u sporednoj ulici u centru Laganasa. Lokacijski se nalazi se na 150m od glavne ulice gdje se nalaze svi sadržaji (restorani, klubovi, zabavni sadržaji, kafeterije, marketi i ostalo), a od plaže oko 400m. U istoj ulici gdje i smeštaj, na nešto manje od 80m se nalazi poznati pool bar Mansion, mjesto gde će biti organizovane neke dnevne i noćne žurke zagrijavanja (warm up). Gosti Barbare, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar). Studio 1/2 : Studio posjeduje ili dva odvojena kreveta ili jedan bračni. Svi studiji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom, terasom i sefom. Sobe ne posjeduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mjesta ventilator. Smještaj poseduje i parking.

VILA SPIROS II

Vila Spiros je lijepo opremljen smještaj, sa odličnom lokacijom, u centru Laganasa. Smještaj se nalazi u sporednoj ulici, u blizini glavne ulice i plaže. Lokacijski se nalazi se na svega 100m od glavne ulice, a do plaže ima nešto manje od 250m. Vila Spiros se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice koja predstavlja epicentar svih dešavanja u Laganasu i na 5 minuta hoda do pješčane plaže. Vilu okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom. Vila Spiros posjeduje tri mezoneta – četvorokrevetne i petokrevetne mezonete, kao i šestokrevetne duplekse. Uz mezonete, posjeduje i prostrani petokrevetni apartman.  Mezoneti se sastoje od dnevne sobe koja se nalazi na prvom spratu i spavaće sobe drugom nivou, sobe su povezane spiralnim stepeništem, svaka soba posjeduje sopstveno kupatilo. Sobe su prostrane. Sve smještajne jedinice posjeduju kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TWC , Wi-Fi, klimu i sef (doplata na licu mesta).

HAVANA STUDIOS

Havana studios predstavlja kompleks studija, koji se nalaze na odličnoj lokaciji, u centru Laganasa. Smještaj se lokacijski nalazi u sporednoj ulici, na svega nešto manje od 100m od glavne ulice, i  300m od plaže. Havana studios se nalazi u sklopu pool bar-a Mansion, mjesto gdje ćemo imati neke dnevne i noćne žurke zagrijavanja (warm up party). Gosti Havane, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar).  Havana raspolaže sa  1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama i apartmanima koji su opremljeni kuhinjom,   kupatilom, frižiderom, terasom, klimom (doplata na licu mesta).

SPIRA STUDIOS

SPIRA studios se nalazi na odličnoj lokaciji u strogom centru, ujedno u glavnoj ulici na samo 150m od mora. Smještaj je u glavnoj ulici gdje se nalaze svi sadržaji (restorani, kafeterije, klubovi, marketi I ostalo). Raspolaže sa 1/3 studijima i 1/5 apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Svaki studio ili apartman ima ujedno i terasu, frižider. Smještaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mjesta tokom boravka. Sve sobe su komforne i lijepo opremljene. Prilikom dolaska u smještaj, potrebno je ostaviti određeni depozit.

HOTEL MAJESTIC 4*

Hotel Majestic se nalazi u centru Laganasa, u glavnoj ulici, 400m od  pješčane plaže. Majestic je moderan hotel koji se sastoji od 5 zgrada, sa po tri sprata, liftom i prostranim hodnicima. U svom sastavu ima ukupno 140 soba. Hotel je potpuno renoviran 2008. godine. U sklopu hotela postoji recepcija, restoran, internet, koktel i kafe bar, snack bar, stoni tenis, bilijar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima i bogata bašta. Hotel Majestic ima i Spa centar, koji nudi dodatne usluge kao što su korišćenje unutrašnjeg bazena, đakuzija i saune. Sve sobe su prostrane i komforne, sa kupatilom sa tušem ili kadom i fenom, sa klimom (doplata), sefom (doplata), SAT TV, telefonom, internet pristupom (na recepciji – uz doplatu), frižiderom i balkon. All inclusive podrazumeva – „sve uključeno“ doručak, ručak i večera, na bazi švedskog stola, plus poslijepodnevna konzumacija (čaj, filter kafa, mlijeko, topla čokolada, sendviči u snack baru), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

TURISTIČKA AGENCIJA VIVENDI

VRAZOVA br.4, 71000 SARAJEVO

ID BROJ: 4200923600004

Turisticka agencija “Vivendi” Ul.Vrazova br.4, 71000 SARAJEVO , tel/fax 033-259-205; mob. 061 139 587;

Žiro račun : UniCredit Bank 3389002206469680

HYPERLINK “http://www.vivendi.ba” www.vivendi.ba / info@vivendi.ba